Museo de la Música Étnica in Busot

Een muzikaal avontuur in Museo de la Música Étnica in Busot

Ben je een liefhebber van muziek en op zoek naar een unieke ervaring aan de Costa Blanca? Breng dan zeker een bezoek aan Museo de la Música Étnica in Busot. Dit bijzondere museum neemt je mee op een reis door de diverse en fascinerende wereld van etnische muziek.

Ontdek de wereld van etnische muziek

In Museo de la Música Étnica maak je kennis met een indrukwekkende collectie traditionele muziekinstrumenten van over de hele wereld. Van exotische trommels en snaarinstrumenten tot bijzondere fluiten en blaasinstrumenten, hier vind je het allemaal. Het museum biedt een unieke kans om meer te leren over de verschillende muzikale tradities en culturen die onze planeet rijk is.

Interactieve tentoonstellingen

Wat dit museum extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zelf muziek te maken. In verschillende interactieve tentoonstellingen kun jij je eigen muzikale talenten ontdekken en ervaren hoe het is om een traditioneel instrument te bespelen. Een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud!

Activiteiten en evenementen

Museo de la Música Étnica organiseert regelmatig activiteiten en evenementen die in het teken staan van etnische muziek. Van workshops en lezingen tot live optredens en speciale tentoonstellingen, er is altijd wel iets te beleven in dit levendige museum. Houd de agenda in de gaten voor actuele informatie.

Praktische informatie

  • Adres: Calle Rafael Altamira, 11, 03111 Busot, Alicante, Spanje
  • Openingstijden: Donderdag t/m zondag van 10:00 tot 14:00 uur
  • Toegangsprijs: €5 voor volwassenen, €3 voor kinderen

Kortom, Museo de la Música Étnica is een absolute must-visit voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende ervaring aan de Costa Blanca. Laat je verrassen door de diversiteit van etnische muziek en laat je eigen creativiteit de vrije loop in dit bijzondere museum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *