Ontspannende dag in de thermale baden van Fortuna

Geniet van een ontspannende dag in de thermale baden van Fortuna aan de Costa Blanca

Ben jij toe aan een dagje ontspanning en wil je even helemaal tot rust komen? Dan is een bezoek aan de thermale baden van Fortuna aan de Costa Blanca echt een aanrader! Deze natuurlijke warmwaterbronnen staan bekend om hun helende werking en zorgen voor een ultieme ontspanning voor zowel lichaam als geest. Ik heb onlangs een dag doorgebracht in deze thermale baden en wil graag mijn ervaring met jullie delen.

De locatie en faciliteiten

De thermale baden van Fortuna liggen in het gelijknamige dorpje Fortuna, in de regio Murcia aan de Costa Blanca. De baden bestaan uit verschillende buitenbaden met warm mineraalwater dat rechtstreeks uit de bron komt. De omgeving is prachtig groen en rustgevend, waardoor je je meteen in een oase van rust waant zodra je aankomt.

Naast de buitenbaden zijn er ook binnenbaden en diverse wellnessfaciliteiten zoals sauna’s, stoombaden en massagebehandelingen. Je kunt hier dus echt een volledige dag van ontspanning en verwennerij beleven.

De werking van de thermale baden

Het warme mineraalwater van de thermale baden van Fortuna staat bekend om zijn helende werking. Het water bevat verschillende mineralen die goed zijn voor de huid en spieren, en kan helpen bij het verminderen van stress en spierpijn. Door te genieten van een warm bad in deze natuurlijke bronnen, voel je je al snel als herboren. Het is echt een therapie voor lichaam en geest!

Daarnaast zou het water ook kunnen helpen bij de behandeling van huidproblemen zoals eczeem en psoriasis, en bij het verbeteren van de bloedsomloop. De helende werking van de thermale baden is al eeuwen bekend en wordt door velen als heilzaam ervaren.

Mijn ervaring

Toen ik de thermale baden van Fortuna voor het eerst bezocht, was ik meteen onder de indruk van de prachtige omgeving en de serene sfeer. Ik begon mijn dag met een ontspannende massage, gevolgd door een bezoek aan de verschillende buitenbaden. Het warme water voelde heerlijk aan op mijn huid en ik kon meteen alle stress van me af laten glijden.

Na een paar uur in de baden te hebben doorgebracht, voelde ik me als herboren. Mijn spieren waren ontspannen en mijn geest was kalm. Ik kon de hele wereld aan! Ik sloot mijn dag af met een bezoek aan de sauna en voelde me nog nooit zo ontspannen en verfrist.

Praktische informatie

Wil jij ook genieten van een dagje ontspanning in de thermale baden van Fortuna aan de Costa Blanca? Hier wat praktische informatie:

  • Adres: Calle Balneario, s/n, 30620 Fortuna, Murcia, Spanje
  • Openingstijden: Maandag t/m zondag van 9:00 tot 20:00
  • Entreeprijs: Vanaf €25 (exclusief behandelingen)
  • Faciliteiten: Binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, massagebehandelingen

Kortom, een dagje in de thermale baden van Fortuna is de ideale manier om even helemaal tot rust te komen en jezelf te verwennen. Ik kan het iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *