Top attracties voor kinderen in Costa Blanca

Ontdek de top attracties voor kinderen in Costa Blanca

Costa Blanca, gelegen aan de oostkust van Spanje, staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisende steden en uitstekende culinaire scene. Maar wist je dat deze regio ook tal van leuke attracties heeft voor kinderen? Of je nu op vakantie bent met je gezin of gewoon een dagje weg wilt met de kinderen, er is genoeg te doen en te zien voor jonge avonturiers.

1. Mundomar

Breng een dag door in Mundomar, een populair dierenpark in Benidorm waar kinderen kunnen genieten van shows met dolfijnen, zeeleeuwen en exotische vogels. Er zijn ook interactieve tentoonstellingen en activiteiten waar kinderen meer leren over de verschillende dieren en hun leefomgeving.

2. Terra Natura

Terra Natura is een dierentuin in Benidorm waar kinderen de kans krijgen om wilde dieren van dichtbij te zien. Het park is opgedeeld in verschillende zones, zoals Azië en Amerika, waar je dieren zoals tijgers, leeuwen, olifanten en apen kunt bewonderen. Er zijn ook educatieve programma’s en shows voor het hele gezin.

3. Aqualandia

Voor een dag vol waterpret moet je bij Aqualandia in Benidorm zijn. Dit waterpark heeft glijbanen van verschillende hoogtes en snelheden, een lazy river om te ontspannen en kinderzwembaden voor de kleintjes. Er zijn ook eetgelegenheden en ligbedden om even bij te komen van alle actie.

4. Rio Safari Elche

Rio Safari Elche is een dierentuin en safaripark in Elche waar kinderen kunnen kennismaken met wilde dieren zoals leeuwen, giraffen en flamingo’s. Er is ook een speeltuin, een treintje en een zwembad waar de kinderen zich kunnen vermaken. Vergeet niet om een picknickmand mee te nemen voor een gezellige lunch in het park.

5. Pola Park

Pola Park in Santa Pola is een pretpark met attracties en spelletjes voor het hele gezin. Kinderen kunnen genieten van draaimolens, botsauto’s, trampolines en meer. Er zijn ook eetgelegenheden en souvenirwinkels waar je iets leuks kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Of je nu houdt van dieren, waterpret of pretparken, Costa Blanca heeft voor elk wat wils. Breng een onvergetelijke dag door met je kinderen en geniet van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *